Головна Новини Світ США Трамп дав Зеленському обнадійливу обіцянку: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп дав Зеленському обнадійливу обіцянку: про що йдеться

Дональд Трамп, буцімто, пообіцяв Зеленському, що доб’ється справедливого миру для України

5 серпня 2024, 19:53
Поділіться публікацією:

Екс-президент США і кандидат на пост президента Дональд Трамп під час розмови з Володимиром Зеленським закликав не вірити "фейковим повідомленням" про його підтримку кремлівського диктатора Володимира Путіна. Окрім того, він буцімто, пообіцяв домагатися справедливого миру, повідомляє американське видання Politico.

Трамп дав Зеленському обнадійливу обіцянку: про що йдеться

Зеленський і Трамп

Як зазначає видання, після оголошення про вибір Джей Ді Венса кандидатом у віце-президенти, першим іноземним лідером, якому зателефонував Трамп, став президент України Володимир Зеленський.

"Люди, знайомі з подробицями їхньої розмови, стверджують, що все пройшло навіть краще, ніж можна припустити за офіційними теплими відгуками про їхню розмову. За їхніми словами, Трамп називав повідомлення про те, що він допомагатиме Путіну, "фейковими новинами", і пообіцяв Зеленському домагатися справедливого миру", — повідомило видання.

Водночас Politico підкреслює, що ніхто точно не знає, які дії може вжити Трамп у разі перемоги на президентських виборах у США.

"Ніхто не знає, що зробить Трамп, найчастіше навіть він сам. Константами його десятиліття на світовій арені є: непередбачуваність, транзакційний, а не принциповий підхід до міжнародних справ і схильність до персоналізації політики", — йдеться у повідомленні.

Видання також додає, що перемога Трампа у листопаді не обов’язково означає, що "Україна приречена" чи "Путін врятований."

Нагадаємо, телефонна розмова між Зеленським та Трампом відбулася в ніч на 20 липня. Прес-секретар президента Сергій Никифоров повідомив, що серед іншого обговорювалася можливість візиту Трампа до України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп вимагатиме від Путіна за "швидкий мир" в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини