Головна Новини Світ США Трамп готовий стати спікером Палати представників США: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп готовий стати спікером Палати представників США: подробиці

Трамп підтвердив бажання стати спікером Палати представників США, але одразу виставив умову

6 жовтня 2023, 07:45 comments2612
Поділіться публікацією:

Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що погодиться стати спікером Палати представників, але при цьому уточнив, що обійме цю посаду лише "на короткий час". Як передає портал "Коментарі", про це пише "FoxNews".

Трамп готовий стати спікером Палати представників США: подробиці

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Колишній глава Білого дому заявив, що готовий бути "об'єднувачем" для партії доти, доки вони не оберуть нового спікера.

"Мене попросили виступити в ролі об'єднувача, бо маю так багато друзів у Конгресі", — сказав Дональд Трамп.

Колишній президент не сказав, хто саме його попросив, проте додав, що готовий виконувати обов'язки спікера "30, 60 або 90 днів", мабуть натякаючи, що його все ж таки цікавить найвища посада в країні, а саме – президентська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сенсаційно відправлений у відставку спікер Палати представників США, республіканець Кевін Маккарті. Той самий, який раніше критикував допомогу, яку надають Штати – Україна. Той самий, якого, як республіканська більшість у Палаті представників, президент-демократ Джо Байден закликав стримати слово і – забезпечити після ухвалення тимчасового проекту бюджету, з якого виключено допомогу Україні, цю саму допомогу шляхом ухвалення окремого закону. Про що говорить те, що відбувається зараз у США? Як події можуть розвиватись далі? Що це означає у ракурсі російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Заходу не вдасться уникнути прямого конфлікту з Росією – що відбувається всередині Європейського Союзу та США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини