Головна Новини Світ США Трамп хоче помсти: що заявив республіканець про готовність Ізраїлю вдарити по ядерних об'єктах Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче помсти: що заявив республіканець про готовність Ізраїлю вдарити по ядерних об'єктах Ірану

Дональд Трамп вважає, що Ізраїль має завдати удару по ядерних об'єктах Ірану

сьогодні, 07:12
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від республіканської партії Дональд Трамп вважає, що Ізраїль має вдарити по ядерних об'єктах Ірану як відповідь на обстріл країни балістичними ракетами цього тижня. Як передає портал "Коментарі", про це пише CNN.

Трамп хоче помсти: що заявив республіканець про готовність Ізраїлю вдарити по ядерних об'єктах Ірану

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

Свою позицію Дональд Трамп озвучив, виступаючи на передвиборчому мітингу у штаті Північна Кароліна. Кандидат у президенти розкритикував позицію президента США Джо Байдена, який висловився проти атак на іранські ядерні об'єкти.

У середу Джо Байдена запитали, чи він підтримає удари по іранських ядерних об'єктах. Він дав негативну відповідь.

"Вони (репортери. — ред.) запитали його (Байдена. — ред.), що ви думаєте про Іран, вдарили б ви по Ірану? І він відповів: "Поки що вони не вдарять по ядерній зброї". Це ж те, чому ви хочете вдарити, чи не так?", — запитав політик.

На думку кандидата у президенти США від республіканців, Байден помилився.

"Хіба це не те, чому ви повинні бити? Я маю на увазі, що це найбільший ризик, який у нас є, — ядерна зброя. Коли йому ставили це питання, відповідь мала бути такою:" , А про решту подбаємо пізніше", — сказав Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден заявив, що не вірить у переростання загострення на Близькому Сході на велику війну в регіоні. Заява прозвучала на тлі операції Ізраїлю проти ХАМАС та "Хезболли" в Секторі Газа та Лівані та ескалації напруженості цієї країни з Іраном. Про це повідомляє Reuters.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може спалахнути велика війна на Близькому Сході: які сценарії. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини