Головна Новини Світ США Трамп хоче примусити Україну до переговорів з РФ та поділити НАТО: що відомо про його ідею
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче примусити Україну до переговорів з РФ та поділити НАТО: що відомо про його ідею

План Трампа може реалізуватися у разі його перемоги

11 квітня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Для того, щоб примусити Москву та Київ сісти за стіл перемовин, екс-президент Сполучених Штатів  Дональд Трамп може  скористатись  в якості важеля військовою  допомогою  Україні.  При цьому, він  поступить так, коли переможе  на президентських виборах в Америці.

Трамп хоче примусити Україну до переговорів з РФ та поділити НАТО: що відомо про його ідею

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Про це інформує CNN, посилаючись на джерела з-поміж європейських дипломатів, які  присутні у Вашингтоні й  хочуть  вибудувати комунікацію з Трампом.

Згадується про те, що Трамп ніби планує поділити країни НАТО на "два сорти" залежно від їхніх витрат на оборону, а також хоче примусити Росію та Україну почати переговори щодо припинення бойових дій.

"Деяким іноземним дипломатам у Вашингтоні повідомили, що план Трампа щодо припинення війни в Україні почнеться з того, що обидві сторони сядуть за стіл переговорів і досягнуть домовленості про припинення бойових дій", — написано в публікації.

За їх твердженням, коли Трамп  отримає перемогу в листопаді, він, найбільш ймовірно, зв'яжеться з Владіміром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським на наступний день після обрання або на наступний день після інавгурації – щоб розпочати координувати переговори.

"Якщо Україна хоче продовження допомоги, вона має сісти за стіл переговорів, і якщо Росія не хоче, щоб ми надавали Україні величезні обсяги нової підтримки, тоді вони повинні сісти за стіл переговорів. Це не означає, що ми повинні поступитися Україні або дати Путіну все, що він хоче", — наголосив співрозмовник CNN, ознайомлений з думкою  Трампа з цієї проблеми.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що нове опитування показало зміни у шансах Трампа та Байдена на перемогу у виборах

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини