Головна Новини Світ США Трамп і союзники відверто говорять, що українці мають померти, бо їм так зручніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і союзники відверто говорять, що українці мають померти, бо їм так зручніше

Трамп і його союзники відверто заявляють про те, що вони готові кинути Україну, прекрасно розуміючи до чого це приведе

сьогодні, 16:03
Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп, його син, найближчі соратники на кшталт Ілона Маска і Джей Ді Венса кажуть буквально наступне “ми хочемо щоб ви померли, тому що нам так зручно”, про це говорить політолог Юрій Богданов, коментуючи їх позицію із приводу війни в Україні.

Трамп і союзники відверто говорять, що українці мають померти, бо їм так зручніше

Дональд Трамп

"Там немає ніякої мови і ніяких натяків на “посилення перемовної позиції України” чи навіть дискусії про розширення наших оборонних можливостей. Як у демократів. Нам кажуть буквально “ви помрете, бо нам так зручніше”, — говорить політолог.

За його словами, навіть якщо демократи українцям не подобаються, все ж не варто забувати: вибір стоїть між керованою ескалацією з обмеженою допомогою з одного боку і повним її припиненням з іншої. 

"А усі інші фантазії вписуються у стару добру формулу хибних сподівань. Он навіть в оточенні Трампа є оптимісти, які вірять що вся ця риторика — то передвиборча маячня. Лаффер вірить, що погрози митами Європі і божевільними митами Китаю — це лише перемовна позиція. Помпео вірить що риторика про нас — маячня.  Але я все ж вірний старій добрій формулі: якщо людина погрожує тебе вбити — вір їй", — каже політолог.

Саме тому, додає він, розраховувати на конструктивні перемовини з нею, якщо в немає інструменту примусу — безглуздо.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський хотів зустрітися з Трампом під час відвідин США, щоб розповісти йому про план перемоги. Але зустріч досі не призначена. Ймовірно, вона і не буде призначена в майбутньому.

При цьому відомо, що Трамп регулярно робить заяви щодо України. Зокрема, він заявив, що він виведе США із цієї війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/yb_ua/6400

Новини