Головна Новини Світ США Трамп має виглядати рятівником. Посол розповів, навіщо республіканці блокують допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп має виглядати рятівником. Посол розповів, навіщо республіканці блокують допомогу Україні

Республіканці не зацікавлені у подоланні розбіжностей з демократами, сказав у коментарі Freedom надзвичайний та повноважний посол Андрій Веселовський. Їм потрібна перемога Трампа навіть ціною великих проблем у Європі, пишуть «Коментарі»

5 лютого 2024, 10:58
Поділіться публікацією:

Для республіканці питання кордону лише привід, щоб затягнути ухвалення законопроєкту про національну безпеку, який також передбачає допомогу Україні. Як вважає Андрій Веселовський, республіканці хочуть поглиблювати цей конфлікт, щоб відрізати будь-які шляхи співпраці між двома партійними групами в Конгресі. Такі дії вони вчиняють з прицілом на президентські вибори, які мають відбутися у листопаді.

Трамп має виглядати рятівником. Посол розповів, навіщо республіканці блокують допомогу Україні

Республіканці хочуть, щоб Трамп став президентом

"І до листопада треба підійти в такому стані, щоб вся країна металася в гарячці: кому ми допомагаємо, кому — ні, що там із кордоном, які проблеми тощо. І в цій ситуації, звичайно, колишній президент Трамп виглядав би як рятівник: зараз я організую все і все буде добре",
— відзначив Веселовський.

Разом з тим, за його словами, таку позицію підтримують не всі республіканці в Конгресі, проте за такий "безлад" їх "войовнича" частина насамперед у Палаті представників.

"Їм потрібна перемога Трампа навіть ціною великих проблем у Європі"
, — вважає Веселовський.

За його словами, саме тому вони розхитують політичний клімат в країні, що своєю чергою приведе со політичних та економічних проблем.

"Тому, швидше за все, доведеться шукати ще якихось варіантів задоволення чи заспокоєння цих войовничих республіканців. Бо поки що сподіватися, що все вирішиться мирно та спокійно, важко",
— додав посол.

Нагадаємо, як писали "Коментарі" у США опублікували оновлений законопроєкт щодо пакета фінансової допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню, який також включає витрати на охорону американського кордону, який вимагали республіканці. Попри ці зміни, спікер Конгресу США Майк Джонсон заявив, що новий законопроєкт про допомогу не буде ухвалений.

Окрім того, "Коментарі" повідомляли, що спікер Конгресу США оголосив про розділення пакетадопомоги для Ізраїлю та України. Майк Джонсон зазначив, що США мають швидко ухвалити рішення щодо допомоги Ізраїлю. У разі прийняття цього законопроєкту, переговори про пакет допомоги Україні буде відкладений на невизначений термін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 лютого 2024, 11:19

Як реклама одного корумпованого карликового Фюрера, який натягнув на себе образ вождя повертача кордонів 1991.


Новини