Головна Новини Світ США Трамп може отримати неочікувану підтримку, яка його виведе в президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп може отримати неочікувану підтримку, яка його виведе в президенти

Третій кандидат в президенти США Роберт Кеннеді-молодший може підтримати Трампа

20 серпня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

У президентській гонці в Сполучених Штатах відбувся новий поворот. Пішли чутки, що третій кандидат — Роберт Кеннеді-молодший може підтримати кандидата Дональда Трампа.

Трамп може отримати неочікувану підтримку, яка його виведе в президенти

Роберт Кеннеді-молодший

За словами політтехнолога Олега Постернака, Кеннеді має загальнонаціональний рейтинг десь у 8-15%. До нього схилялась частина республіканського електорату, що не хотіла б голосувати за Трампа, частина демократичного електорату, особливо ті, хто вважав Джо Байдена застарим, і частина "подвійних ненависників".

"Кеннеді-молодший міг би стати електоральним плацдармом для Трампа в критичний період кризи його кампанії, повʼязаною із відсутності можливостей для впевненого розширення електоральної бази", — вважає Постернак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп не заперечуватиме результатів виборів, якщо він на них програє. Але за умови, що вважатиме голосування чесним. При цьому Трамп заявив, якщо він програє вибори, то Сполучені Штати впадуть в такий штопор, подібного до якого вони ще ніколи раніше не бачила — як у 1929 році.

Окрім того, Трамп підкреслив, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими. "Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я сподіваюся, що зможу це сказати, — ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина", — заявив колишній глава Білого дому. Також на думку Дональда Трампа, "за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять" майбутні вибори президента в листопаді "вільними та справедливими".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини