Головна Новини Світ США Трамп назвав єдину умову, коли він прийме поразку на виборах президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав єдину умову, коли він прийме поразку на виборах президента

Трамп заявив, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими

20 серпня 2024, 07:03
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп не заперечуватиме результатів виборів, якщо він на них програє. Але за умови, що вважатиме голосування чесним. Як повідомляє портал "Коментарі", про це політик заявив в інтерв'ю телеканалу "CBS".

Трамп назвав єдину умову, коли він прийме поразку на виборах президента

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Я думаю, якщо я програю, ця країна впаде в такий штопор, подібного до якого вона ще ніколи раніше не бачила — як у 1929 році, — але, якщо я зроблю (програю — ред.), і вибори будуть вільними і чесними, я безумовно, прийму їх результати", — сказав Дональд Трамп.

При цьому CBS зазначає, що республіканець не робив цього, коли програв президентські вибори в 2020 році нинішньому президенту США Джо Байдену.

Під час інтерв'ю Дональд Трамп додав, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими.

"Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я сподіваюся, що зможу це сказати, — ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина", — заявив колишній глава Білого дому.

Також на думку Дональда Трампа, "за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять" майбутні вибори президента в листопаді "вільними та справедливими".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Трамп чи Гарріс: у американців запитали, хто здатен перемогти в листопаді.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кандидат у президенти США Дональд Трамп місяцями критикував Джо Байдена через його вік, старість та неможливість американського президента повноцінно виконувати свої обов'язки у разі переобрання. Однак тепер він зіткнувся з такою самою критикою від Камали Гарріс.

Команда Гарріс почала критикувати у своїй передвиборчій кампанії вік Трампа та його гасло "Зробимо Америку великою знову!", вказуючи, що обидва фактори є пережитками минулого, тоді як країна має рухатися у майбутнє.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини