Головна Новини Світ США Трамп може призначити віце-президентом антиукраїнського телеведучого
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп може призначити віце-президентом антиукраїнського телеведучого

Такер Карлсон раніше був провідним на республіканському телеканалі Fox News

10 листопада 2023, 12:32 comments3113
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що розглядає антиукраїнського телеведучого Такера Карлсона як потенційного партнера та віце-президента. Як передає портал "Коментарі", таку заяву екс-глава Білого дому зробив на шоу Клея Тревіса та Бака Секстона.

Трамп може призначити віце-президентом антиукраїнського телеведучого

Такер Карлсон. Фото з відкритих джерел

"Мені дуже подобається Такер, думаю, я б розглянув його кандидатуру… тому що у нього чудовий здоровий глузд. Знаєте, коли кажуть, що ви, хлопці, консерватори, чи я консерватор, справа не в тому, що ми консервативні, а в тому, що у нас здоровий глузд” – висловився Дональд Трамп.

Варто зазначити, про Такера Карлсона відомо, що він раніше був провідним на республіканському телеканалі Fox News. У своїх виступах він часто негативно висловлювався про Україну, транслював російські пропагандистські наративи.

Також звертає на себе увагу той факт, що Такера Карлсона неодноразово репостила на свою сторінку власник соцмережі X Ілон Маск.

Читайте також на порталі "Коментарі" — опитування демонструють, що якби президентські вибори в США відбулися зараз, чинний президент-демократ Джо Байден поступився б своєму супернику та попереднику – республіканцю Дональду Трампу. Останній вже оголошує список "жертв", з якими розбереться, якщо повернеться до Білого дому. І навряд чи буде позитивно налаштований до України, президент якої Володимир Зеленський днями "вколов" Трампа, який запевняє, що здатний зупинити російсько-українську війну за 24 години. У американській пресі, тим часом, дедалі частіше виходять статті, суть яких, – Україна зможе домогтися справедливого світу і зараз у гіршої ситуації, ніж рік тому. Про що говорять внутрішньоамериканські тенденції? Чи має Україна шанс домогтися більшої підтримки, а не втратити ту, що поки є? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 листопада 2023, 12:51

Тобто люди зі здоровим глуздом антиукраїнські? Чи антиюдейські?


Новини