Головна Новини Світ США Трамп може розпочати нову хвилю мітингів в США – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп може розпочати нову хвилю мітингів в США – ЗМІ

Колишній президент США Дональд Трамп може ініціювати нові мітинги вже в травні

29 квітня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Колишній президент Америки Дональд Трамп може ініціювати проведення мітингів під гаслом "Зробимо Америку знову великою" ("Make America Great Again"). Про це повідомляють в CNN, посилаючись на помічників Трампа.

Трамп може розпочати нову хвилю мітингів в США – ЗМІ

Мітинги в США можуть відновитися через Трампа - ЗМІ. Фото: rbk.ru

Джерело уточнює, що Трамп може організувати акції аби залишатися політично активним в Америці. Варто зазначити, що даний рух зміцнив його позиції на політичній арені та залучили більшу кількість прихильників.

Мітинги можуть поновитися вже з травня. Заходи можуть дещо відрізнятися від тих, які проводилися раніше.

Гасло "Зробимо Америку знову великою" успішно використовувалося до того, як його популяризував Трамп. Вислів використовували у своїх політичних кампаніях Рональд Рейган, Білл Клінтон, Гілларі Клінтон.

Дональд Трамп зареєстрував гасло як торгову марку у 2012 році й використовував його до президентської кампанії, надягаючи кепки з написом на своїх виступах.

Раніше колишній президент США Дональд Трамп розповів, як чинному президенту Америки Джозефу Байдену та його адміністрації потрібно спілкуватися з главою Росії Володимиром Путіним. Дональд Трамп заявив, що з Путіним потрібно дружити та налагоджувати відносини, а не підштовхувати Кремль до тіснішої співпраці з Китаєм. Аргументацію Трампа читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп разом зі своїми прихильниками оголосив про бойкот продукції Coca-Cola. В чому ж справа? Раніше Coca-Cola була улюбленим напоєм політика. За часів правління Трампа в Овальному кабінеті була навіть спеціальна кнопка для подачі дієтичної коли. Причину такого рішення Трампа читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини