Головна Новини Світ США Трамп оголосив бойкот Coca-Cola - в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп оголосив бойкот Coca-Cola - в чому причина

Раніше Дональд Трамп дуже полюбляв продукцію компанії Coca-Cola

5 квітня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп разом зі своїми прихильниками оголосив про бойкот продукції Coca-Cola. Про це повідомляє Newsweek.

Трамп оголосив бойкот Coca-Cola - в чому причина

Дональд Трамп відмовився від Coca-Cola - чому. Фото: wixstatic.com

В чому ж причина такого рішення? Раніше Coca-Cola була улюбленим напоєм політика. За часів правління Трампа в Овальному кабінеті була навіть спеціальна кнопка для подачі дієтичної коли.

Річ у тому, що керівник компанії Джеймс Квінсі засудив рішення контрольованого Республіканською партією законодавчого органу штату Джорджія про зміни до виборчого законодавства.

Дональд Трамп, обурений думкою Джеймса Квінсі, закликав відмовлятися від продукції Coca-Cola своїх прибічників.

Заклики Трампа швидко підхопили інтернет-користувачі. В соціальних мережах дехто почав називати компанію "Woke-a-Cola". В Америці вираз "woke" додають, коли хочуть іронічно-негативно зобразити речі, пов'язані з лівою політикою, ліберальними рухами, фемінізмом і ЛГБТ-рухом.

Крім того, прихильники Трампа закликають пити напій Pepsi замість коли, щоб виразити свій протест.

Нагадаємо, що колишній президент США Дональд Трамп запустив свій офіційний сайт 45office.com. Основна мета вебплатформи — підтримувати контакт і спілкуватися зі своїми прихильниками. Так, сайт Трампа чимось схожий на сайт чинного президента. Переглянути сайт та прочитати про нього детальніше можна в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про попередження від Facebook, що будь-які матеріали з голосом колишнього очільника Білого дому будуть видалені через блокування його облікових записів у Facebook і Instagram внаслідок підбурювання до безладів, які вилилися в спробу штурму його прихильниками Капітолію. Як це вплине на Трампа? Наскільки політики стали залежними від соцмереж і чи важливо це в українських реаліях? Відповіді на питання читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини