Головна Новини Світ США Трамп наостанок вирішив помилувати індичку
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп наостанок вирішив помилувати індичку

Дональд Трамп взяв участь в традиційній офіційній церемонії до Дня подяки

25 листопада 2020, 11:57
Поділіться публікацією:

У Білому домі пройшла традиційна церемонія помилування індички напередодні національного свята Дня Подяки. В останній раз її провів діючий президент США Дональд Трамп, який залишить свій пост в січні 2021 року.

Трамп наостанок вирішив помилувати індичку

За святковим столом в оточенні чиновників і просто глядачів, Дональд Трамп позбавив від поїдання індичку і її дублера. Птахи мали клички "Кукурудза" і "Початок", їх доставили зі штату Айова, де, як відомо, все добре.

Не обійшлося і без курйозів. Після того, як Трамп помилував індичок, один із присутніх журналістів вигукнув питання, чи помилує  Дональд себе. Втім, поки що глава держави проігнорував витівку.

Нагадаємо, що традиція милувати індичку сходить ще до часів, коли президентом був Авраам Лінкольн. У 1989 році її зробили офіційною.

Як повідомляв портал "Коментарі", Держдеп США приступив до процесу передачі влади обраному президенту Джо Байдену. З такою заявою в ефірі Fox News виступив державний секретар Майк Помпео. Своєю чергою чинний президент США Дональд Трамп у своєму Твіттері заявив, що не в компетенції GSA вирішувати, хто буде наступним президентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини