Головна Новини Світ США Трамп наступного тижня може добровільно здатися поліції та сісти у в'язницю: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп наступного тижня може добровільно здатися поліції та сісти у в'язницю: подробиці

Команда Трампа вже зв'язалася з офісом окружного прокурора округу, і очікується, що переговори продовжаться на початку наступного тижня про умови його явки та характер здачі

19 серпня 2023, 08:20 comments3679
Поділіться публікацією:

Екс-президент США Дональд Трамп може з'явитися в поліцію з повинною у справі про підрив результатів виборів у 2020 році в штаті Джорджія, і опинитися у в'язниці округу Фултон. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеканал "CNN".

Трамп наступного тижня може добровільно здатися поліції та сісти у в'язницю: подробиці

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

За словами високопоставленого співробітника правоохоронних органів, Трамп, як очікується, зробить це наступного четверга чи п'ятниці, 24 або 25 серпня відповідно.

Команда екс-президента вже зв'язалася з офісом окружного прокурора округу Фултон Фані Вілліс, і очікується, що переговори продовжаться на початку наступного тижня про умови його явки та характер здачі. Інші обвинувачені також зв'язалися з окружним прокурором, розповіли джерела.

Вілліс дав Трампу та іншим фігурантам справи, в якій стверджується, що вони брали участь у схемі рекету та інших злочинах у спробах скасувати результати виборів 2020 року у Джорджії, час до 25 серпня, щоб вони добровільно здалися.

Це майже двотижневе "вікно" для добровільної здачі дало відповідачам час для планування та потенційного звернення до прокурорів, щоб обговорити, як працюватиме цей процес.

Офіційні особи пообіцяли поводитися з Трампом та його соратниками так само, як із будь-яким підсудним. Проте, зазначається в публікації, це може виявитися неможливим через запобіжні заходи, необхідні для колишнього президента, і гучний характер деяких його справ.

Також очікується, що адвокати відповідачів у справі Трампа проведуть переговори з офісом окружного прокурора, щоб узгодити умови звільнення та заставу для своїх клієнтів, відому як заставу згоди, перш ніж вони здадуться та сядуть у в'язницю у Фултоні.

Якщо обвинувачені здадуться без укладеної угоди про заставу, яка має бути схвалена суддею Верховного суду округу Фултон, вони триматимуться під вартою, розповіли адвокати, знайомі з процесом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що не так із Трампом – звідки такі токсичні заяви про війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини