Головна Новини Світ США Трамп назвав Джонсона молодцем. Що йому сподобалося в пакеті про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав Джонсона молодцем. Що йому сподобалося в пакеті про допомогу Україні

Кандидат в президенти США Дональд Трамп похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона в інтерв’ю правому радіоведучому Джону Фредеріксу, повідомляє The Guardian. Тепер спікер для Трампа «молодець»

23 квітня 2024, 20:04
Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти Дональд Трамп прокоментував дії спікера Палати представників Майка Джонсона, який все ж поставив на голосування законопроект про виділення допомоги Україні. При цьому він підкреслив, що зараз в Палаті представників республіканці мають фактичну перевагу тільки в один голос. Саме тому, підкреслив Трамп, Джонсон може робити абсолютно все, що йому захочеться.

Трамп назвав Джонсона молодцем. Що йому сподобалося в пакеті про допомогу Україні

Дональд Трамп

При цьому республіканець похвалив Джонсона за те, що він зумів перетворити 9 млрд доларів фінансової допомоги Україні на "прощену позику".

Також Трамп назвав Джонсона "хорошою людиною" та "великим молодцем" особливо тому, що він підтримав ідею екс-президента щодо НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня кандидат в президенти США Дональд Трамп публічно підтримав Україну і заявив, що в її перемозі зацікавлені не тільки країни Європейського Союзу, а і Сполучені Штати. При цьому він звинуватив Європу в тому, що вона менше допомагає Україні, ніж США і закликав її "ворушитися".

Втім, експерти вважають, що насправді думка Трампа у питанні підтримки України не змінилася. Він просто захотів зіштовхнути між собою союзників України у питанні її підтримки. Звідси і закиди про те, що буцімто Європа допомагає Києву мало і могла би робити для країни у війні більше. Експерти відзначають, що насправді Дональд Трамп просто шукає шляхи, як продовжити дискусії із приводу надання допомоги Україні Сполученими Штатами.

При цьому відомо, що в США зробили крок до розблокування допомоги Україні. Зокрема, в Конгресі підтримали законопроект із наданням Києву допомоги у розмірі 61 млрд доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини