Головна Новини Світ США Трамп не має грошей на заставу. До кого він звернеться за допомогою
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не має грошей на заставу. До кого він звернеться за допомогою

Колишній президент США Дональд Трамп перебуває у фінансовій пастці, у нього немає 450 млн доларів, щоб сплатити заставу. На думку політолога Віктора Небоженка, допомогти Трампу з грошима може російський диктатор Путін

20 березня 2024, 14:32
Поділіться публікацією:

Адвокати Дональда Трампа кажуть, що він не зможе внести заставу, яка покриває судове рішення щодо цивільної справи про регулярне шахрайство Трампа та його родичів на суму 450 млн доларів.

Трамп не має грошей на заставу. До кого він звернеться за допомогою

Дональд Трамп

За словами політолога Віктора Небоженка, якщо Трамп упевнений у своїй перемозі на президентських виборах, то найбагатші люди США із задоволенням заплатять за нього. Але, додає політолог, це не відбувається, адже Трамп досі не може знайти гроші, і йому, ймовірно, доведеться продавати своє нерухоме майно.

"Економічна та політична еліта США не лише не вірить у його успіх на виборах, а й не впевнена, що після 2024 року Трамп віддасть свої борги", — зазначив політолог у Фейсбуці.

На його думку, Трампу доведеться "зробити дзвінок" другові – російському диктатору Володимиру Путіну, який теж уже не впевнений ні в успіху Трампа на виборах, ні в його лояльності чи щирості.

"Путіну доведеться розщедритися і допомогти Трампу внести заставу – 450 млн доларів. Що не зробиш, щоби тебе визнали вічним президентом Росії",
— вважає експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що колишньому президентові США Дональду Трампу загрожує конфіскація його майна , оскільки він не в змозі внести заставу у розмірі 464 мільйони доларів. Цей штраф йому призначено за рішенням суду через шахрайство, скоєне його компанією Trump Organization.

Адвокати Трампа вважають накладений штраф та вимогу внести заставу "вкрай непропорційними" і звертаються з проханням дозволити зменшити суму застави. У разі відмови суду від зміни умов чи продовження терміну, Трампу доведеться почати виплачувати штраф із 25 березня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини