Головна Новини Світ США Трамп не виключає участі в президентських перегонах в 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не виключає участі в президентських перегонах в 2024 році

Дональд Трамп вважає, що багато чого домігся за свій поки єдиний президентський термін

1 квітня 2021, 23:39
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп розраховує змінити Джо Байдена в президентському кріслі. Екс-президент Америки повідомив, що планує балотуватися на майбутніх президентських виборах і стати 47-м президентом США

Трамп не виключає участі в президентських перегонах в 2024 році

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

"Ми любимо нашу країну. Ми всі багато чим завдячуємо нашій країні. Але зараз ми повинні допомогти нашій країні ... Ми добре працювали, вирішували проблему Ірану, Китаю. Ми почали робити великі речі, і ви бачите, що відбувається зараз. Я думаю, Китай дуже радий, Росія, багато країн зараз дуже раді. Вони дивляться на те, що відбувається, і їм не віриться ", — розповів Дональд Трамп.

За його словами, у нього є обґрунтовані надії на перемогу в президентських перегонах. Також в своєму інтерв'ю Трамп різко розкритикував нинішню політику Білого дому і стратегію чинного президента.

Нагадаємо, в соціальній мережі Facebook заявили, що будуть видаляти будь-які матеріали з голосом екс-президента США Дональда Трампа через блокування облікових записів Трампа в Facebook і Istagram. Відповідний лист компанії розмістила невістка Трампа, журналістка Лара Трамп, у себе в Instagram. У повідомленні Facebook говориться, що будь-який контент з голосом Дональда Трампа буде надалі віддалятися, а до акаунтів, які його публікували, будуть застосовуватися додаткові обмеження.

Лара Трамп повідомила, що Facebook вже видалив відеотізер її інтерв'ю з тестем, яке повинно скоро вийти на Fox News. У Facebook заявили, що "це керівництво застосовується до всіх облікових записів і сторінок, включаючи Team Trump, і іншим компаніям на нашій платформі". Нагадаємо, що облікові записи 45 президента США були заблоковані компанією Facebook в січні після заворушень і спроби штурму його прихильниками Капітолію. Генеральний директор компанії Марк Цукерберг тоді заявив, що "ризики, пов'язані з тим, що президент продовжить користуватися нашими послугами, просто занадто великі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини