Головна Новини Світ США Трамп обрав віцепрезидентом Джей Ді Венса: що він говорив про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп обрав віцепрезидентом Джей Ді Венса: що він говорив про Україну

Починаючи з повномасштабного вторгнення Росії, Джей Ді Венс критикує допомогу Україні від США та закликає до швидкого закінчення війни.

16 липня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що обрав на посаду віцепрезидента сенатора від Огайо Джей Ді Венса. Політик займає відверту антиукраїнську позицію та входить до крила ізоляціоністів у Республіканській партії.

Трамп обрав віцепрезидентом Джей Ді Венса: що він говорив про Україну

Кандидат на посаду віцепрезидента Джей Ді Венс. Фото з відкритих джерел

39-річний сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс відомий своїми різкими заявами щодо України. Наприклад у 2022 році Венс прямо говорив, що йому байдуже на долю України у війні проти Росії.

"Буду з вами чесним, мені все одно, що так чи інакше буде з Україною. Мені набридло, що Джо Байден зосереджується на кордоні країни, на яку мені байдуже, поки він дозволяє кордону своєї країни стати тотальною зоною війни", — сказав Венс.

Вже наступного року Венс робив заклики до територіальних поступок України вимагаючи таким чином закінчити війну.

"В найкращих інтересах Америки — прийняти те, що Україні доведеться поступитися росіянам деякими територіями, нам потрібно закінчити цю війну. Сотні тисяч невинних східноєвропейців загинули в цьому конфлікті. У наших і в їхніх інтересах, — це зупинити вбивства", — сказав Венс у 2023 році.

Також Джей Ді Венс голосував проти пакета допомоги Україні від США, який був прийнятий Конгресом попри шестимісячну затримку. Крім того, прихильник Трампа критикував вилучення російських активів на користь України та виступає проти членства в НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джей ді Венс називав Дональда Трампа американським Гітлером.

Також "Коментарі" писали про заяву президента України Володимира Зеленського, який розповів, чи боїться він перемоги Трампа на виборах президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини