Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи зможе Трамп швидко закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи зможе Трамп швидко закінчити війну в Україні

Дмитрій Пєсков заявив, що Дональд Трамп не закінчить війну в Україні.

1 вересня 2024, 16:30 comments1348
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков назвав "з царини фантастики" передвиборчі слова Дональда Трампа про готовність закінчити війну впродовж 24 годин, якщо він стане президентом США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відповіли, чи зможе Трамп швидко закінчити війну в Україні

У Кремлі висловились про Трампа та війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков під час розмови з російським пропагандистом Павлом Зарубіним у рамках програми "Москва. Кремль. Путін" прокоментував обіцянки Трампа швидко закінчити війну в Україні. 

"Не думаю, що є якась чарівна паличка. Впродовж доби нічого зробити неможливо", — сказав Пєсков.

Далі представник Путіна заявив, що можна собі гіпотетично уявити ситуацію, за якої нібито можливе закінчення війни у випадку перемоги Трампа.

"Якщо припустити, що наступний президент США зробить під час своєї інавгураційної заяви про те, що США виступають за мир і тому припиняють свою підтримку України, зупиняють усі програми військової допомоги і вимагають сісти за стіл переговорів, тоді в цілому, до ранку у когось щось зміниться в мозку, особливо в Києві", — заявив у своїй пропагандистській промові Пєсков.

Речник Кремля додав, що такий варіант розвитку подій "з царини фантастики". 

Нагадаємо, що Трамп неодноразово обіцяв швидко закінчити війну в Україні, однак не повідомляв деталі. За словами лідера республіканців, якщо він переможе на виборах, то особисто буде говорити з Володимиром Путіним і Володимиром Зеленським з призовом почати мирні переговори щодо закінчення війни в Україні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент США Дональд Трамп хоче відновити відносини з російським диктатором Володимиром Путіним, але Україна стоїть на заваді цьому.

Також "Коментарі" писали, що Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини