Головна Новини Світ США Трамп запустив свій сайт (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп запустив свій сайт (Фото)

Поки що на сайті колишнього президента Америки небагато інформації

30 березня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп запустив свій офіційний сайт 45office.com. Основна мета вебплатформи — підтримувати контакт і спілкуватися зі своїми прихильниками. Так, сайт Трампа чимось схожий на сайт чинного президента.

Трамп запустив свій сайт (Фото)

Дональд Трамп створив свій сайт - який він. Фото: itc.ua

Платформа стала відкритою для відвідувачів із 30 березня. Поки там небагато інформації — здебільшого підсумки його діяльності на посту очільника США.

Сайт створено, щоб підтримувати пам'ять про президентство Трампа. Як повідомляється на ресурсі, платформа прагнутиме інформувати, просвіщати і надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки має на меті побудову великого американського майбутнього.

До того ж шанувальники скандального експрезидента зможуть відправляти йому та його дружині листівки, привітання чи повідомлення.

Трамп запустив свій сайт (Фото) - фото 2

Варто підкреслити, що раніше модератори Twitter заблокували Дональда Трампа за ризик підбурювання громадян США до насильства. Також YouTube заморозив обліковий запис колишнього президента на невизначений строк.

Раніше ми повідомляли, що колишній президент США Дональд Трамп має намір запустити свою соцмережу. Вона нібито стане резонансною подією на ринку і повністю "змінить правила гри". Якою вона буде та чого очікувати від скандального політика, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що 45-й президент США Дональд Трамп, який у результаті програшу на виборах покинув Білий дім, серйозно розглядає можливість втретє спробувати поборотися за пост американського президента. Чи є можливість у Трампа брати участь у виборах і перемогти? Думки експертів читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.45office.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини