Головна Новини Світ США Трамп осоромився новою заявою про друга Орбана, переплутавши, хто він і де править
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп осоромився новою заявою про друга Орбана, переплутавши, хто він і де править

Дональд Трамп оголосив Віктора Орбана лідером Туреччини і знайшов у нього кордон із Росією

24 жовтня 2023, 08:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", екс-президент США Дональд Трамп потрапив у кумедну ситуацію, переплутавши імена своїх міжнародних друзів під час передвиборної промови в Нью-Гемпширі, назвавши ім'я Віктора Орбана лідером Туреччини.

Трамп осоромився новою заявою про друга Орбана, переплутавши, хто він і де править

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Весь світ вибухає. Ви знаєте, для мене велика честь — є така людина, Віктор Орбан, хтось колись чув про неї?", — зазначив екс-глава Білого дому, маючи на увазі прем'єр-міністра Угорщини.

"Він, напевно, один із найсильніших лідерів у світі. Він лідер Туреччини", — видав Трамп.

Це виявилася не остання помилка, яку допустив представник Республіканської партії. Далі Трамп заявив, що Орбан має "фронт" із Росією. Але насправді ні Туреччина, ні Угорщина не межують із РФ.

Раніше Дональд Трамп вже висловлювався про Орбана в позитивному ключі, вважаючи, що має досить ефективний стиль правління, який колишній американський лідер назвав "неліберальною демократією".

Угорський прем'єр також неодноразово позитивно висловлювався про Трампа. Віктор Орбан був першим європейським лідером, який однозначно висловився за Дональда Трампа у 2016 році. Він також публічно заявив про підтримку Трампа на майбутніх виборах президента США у 2024 році. Більше того, Орбан висловив думку, що з поверненням Дональда Трампа до Білого дому з'явиться шанс, що західний світ і все людство буде врятовано, мабуть, натякаючи, що йому вдасться домовитися з Путіним припинити війну проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп відреагував на війну в Ізраїлі — назвав бойовиків "Хезболли" дуже розумними.

Також видання "Коментарі" повідомляло — колишній президент США Дональд Трамп ділився з австралійським мільярдером Ентоні Праттом змістом розмови з українським президентом Володимиром Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини