Головна Новини Світ США Трамп «перевзувся» у питанні початку Третьої світової, яку він може зупинити
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп «перевзувся» у питанні початку Третьої світової, яку він може зупинити

Дональд Трамп тепер вважає, що Третя світова війна може розпочатися на Близькому Сході

2 серпня 2024, 17:59
Поділіться публікацією:

Кандидат від Республіканської партії у президенти Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив Fox News, що стурбований можливістю початку Третьої світової війни на тлі загострення ситуації на Близькому Сході.

Трамп «перевзувся» у питанні початку Третьої світової, яку він може зупинити

Дональд Трамп

"Я стурбований можливістю Третьої світової війни до того моменту, як я буду там (на посаді президента США)", — так прокоментував Трамп ситуацію на Близькому Сході.

Він знову заявив, що готовий запобігти цій війні.

"І у нас не буде Третьої світової війни, якщо у Білому домі буду я", — зазначив колишній президент США.

На думку Трампа, існує "велика проблема", оскільки у світі "ніхто не поважає президента США Джо Байдена та віце-президента США Камалу Гарріс".

При цьому раніше Трамп говорив, що Третя світова війна розпочнеться з України, і він здатний зупинити війну в Україні, як тільки стане президентом. Він навіть казав, що йому знадобиться для цього лише 24 години.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація на Близькому Сході загострилася після загибелі голови політбюро ХАМАС Ісмаїла Ханії в Тегерані, а також після того, як Армія оборони Ізраїлю завдала удару по Бейруту, вбивши командира руху "Хезболла" Фуада Шукра.

При цьому відомо, що США хочуть направити до Близького Сходу додаткові бойові літаки у відповідь на погрози Ірану атакувати Ізраїль. Західні ЗМІ повідомляють , що неназваний американський чиновник розповів, що американські сили на Близькому Сході вживають "необхідних заходів" для підвищення боєздатності та захисту американських військ та союзників від будь-яких загроз з боку Ірану або підтримуваних Іраном угруповань. За інформацією "NYT", питання про те, скільки американських літаків буде направлено на Близький Схід, ще не вирішено.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини