Головна Новини Світ США Трамп подав судовий позов проти племінниці і NYT через розкриття його податкової звітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп подав судовий позов проти племінниці і NYT через розкриття його податкової звітності

Йдеться про матеріал журналістів-розслідувачів видання The New York Times

22 вересня 2021, 23:41
Поділіться публікацією:

45-й президент США Дональд Трамп подав судовий позов проти своєї племінниці Мері Трамп і видання The New York Times за того, що вони частково оприлюднили його податкову звітність за 2018 рік Про це повідомляє американське видання The New York Times.

Трамп подав судовий позов проти племінниці і NYT через розкриття його податкової звітності

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)


Йдеться про матеріал журналістів-розслідувачів The New York Times Сьюзен Крейг, Девід Барстоу і Рассела Бетнера. Там йшлося про податкову звітність Трампа, яку журналістам віддала племінниця 45-го президента, Мері Трамп.

Зокрема, в матеріалі журналісти видання написали, що поняття "успішного бізнесу" Трампа — перебільшені. Батько Трампа, Фред Трамп-старший, передав йому принаймні 413 мільйони доларів, в тому числі через схеми відходу від сплати податків. За словами Трампа, його племінниця підписала договір про нерозголошення, підписана членами сім'ї при розподілі спадщини Фреда Трампа-старшого в 2001 році. Він стверджує, що знали про їх договір і зробили все можливе, щоб його було порушено.


Як повідомлялося раніше, газета The New York Times проаналізувала податкові декларації Трампа і компаній, що належать Trump Organization, починаючи з 1990-х років, а також його особисті звіти по 2016 і 2017 роки. За підсумками видання повідомило, що за 2016 і 2017 роки Трамп заплатив всього 750 доларів податку на прибуток, а також протягом 10 років не платив податок взагалі. У 2018 році американський видання New York Times провело розслідування, в ході якого вдалося з'ясувати, що нинішній президент США Дональд Трамп зберіг $ 413 мільйонів шляхом несплати податків за нерухомість батька.


Нагадаємо, перш за все скандальний лідер країни хоче повернутися до активної політичної діяльності. За словами наближених осіб Трампа, він має намір посилити свої позиції в Республіканській партії. Однак колишній глава Америки не сприймає свою відставку занадто серйозно. Дональд Трамп упевнений, що сенат його виправдає. Політик шляхом імпічменту хоче посилити свій авторитет і позиції не тільки в партії, але і в глобальному політичному світі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини