Головна Новини Світ США Трамп похвалив Зеленського, але пригрозив Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп похвалив Зеленського, але пригрозив Україні

Дональд Трамп пригрозив, що припинить допомогу Україні від США у разі перемоги на виборах президента.

16 червня 2024, 12:28 comments1201
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що Зеленський приїжджає до Америки та постійно отримує гроші на війну проти Росії. За словами колишнього президента США, це марна трата американських грошей і він збирається її припинити.

Трамп похвалив Зеленського, але пригрозив Україні

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп виступив на мітингу в Детройті, де заявив про свої плани припинити допомогу Україні. Трамп це сказав в контексті критики президента Байдена через нібито марну трату грошей на війну в Україні.

"Він щойно пішов чотири дні тому з 60 мільярдами. Він повертається додому і оголошує, що йому потрібно ще 60 мільярдів. Це ніколи не закінчується", — сказав Трамп про Зеленського.

Лідер республіканців також похвалив Зеленського за його позицію щодо процедури імпічменту Трампа, однак наполіг на тому, що швидко зможе припинити американську допомогу Україні.

"Я розберуся ще до того, як увійду в Білий дім, як обраний президент, я розберуся. Цьому треба покласти край", — сказав Трамп про допомогу Україні.

Зазначимо, що попри заяви Трампа, Володимир Зеленський був з візитом у США не чотири дні тому, а у грудні 2023 року. Заявлена допомога у 60 млрд доларів, була ухвалена лише у квітні після семи місяців блокування голосування від республіканців. Крім того, значна частина коштів цієї допомоги залишається в США та буде спрямована на військові операції в регіоні та на закупівлю новітніх систем для американського озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський вважає, що Трамп хоче бути "президентом-лузером".

Також "Коментарі" писали про нове опитування щодо виборів президента США, яке вперше показало зміни рейтингу Трампа та Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 червня 2024, 11:34

Та у пОПі корумпованих вже котрий день істерика. Там скоро з вікон будівлі почнуть стрибати з криками: "республіканці ідуть!".Тому вони і крадуть як в останні дні і їздять по світу домовляються де б розпихати вкрадене.


Новини