Головна Новини Світ США Трамп потрапив у дуже дивну ситуацію: що він зробив не так (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп потрапив у дуже дивну ситуацію: що він зробив не так (ВІДЕО)

Трамп потрапив у курйозну ситуацію, помахавши рукою уявному натовпу під час спуску з літака у Вірджинії.

19 червня 2024, 20:45 comments1224
Поділіться публікацією:

 Колишній президент США, 78-річний Дональд Трамп, опинився в курйозній ситуації під час свого візиту до Вірджинії. Спускаючись з літака, політик помахав рукою уявному натовпу, що стало предметом обговорення в інтернеті. Відео з цим інцидентом швидко набрало майже 900 тисяч переглядів.

  Трамп потрапив у дуже дивну ситуацію: що він зробив не так (ВІДЕО)

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

 "Сьогодні Трамп прибув до Вірджинії і знову помахав рукою нікому", — іронічно написав головний редактор ліберального ЗМІ MeidasTouch Рон Філіпковські в Х (Twitter).

На відео можна побачити, як Трамп у костюмі спускається трапом після прибуття в аеропорт. Однією рукою він тримається за поручні, а іншою махає, ніби вітається з великим натовпом прихильників. Проте, коли камера віддаляється, стає очевидним, що на нього чекали лише автомобіль і охоронці.

Після цього Трамп сів у затоноване авто і поїхав. Наразі він зайнятий агітаційною кампанією перед виборами, які мають відбутися цього року.

Коментатори під відео не забарилися з жартами, перетворивши інцидент на об'єкт для численних дотепних зауважень.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден оригінально привітав Трампа з Днем народження. Президент США Джо Байден пожартував над своїм ймовірним опонентом на виборах Дональдом Трампом під час вітання з 78 днем народження. Пост із привітанням Байден оприлюднив у соцмережі X. До свого привітання Байден прикріпив відео, в якому порівнював свої здобутки з діями Трампа. Зокрема, в одному з кадрів йдеться про те, що Трамп пообіцяв бути диктатором, а Байден цього не робив. Видання Independent повідомило, що республіканці в Конгресі подарували Трампу торт із 47 свічками, демонструючи надію, що він стане 47-м президентом США у листопаді.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини