Головна Новини Світ США Байден оригінально привітав Трампа з Днем народження: що побажав
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден оригінально привітав Трампа з Днем народження: що побажав

До свого привітання Байден прикріпив відео, в якому порівнював свої здобутки з діями Трампа

15 червня 2024, 14:05 comments1235
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден пожартував над своїм ймовірним опонентом на виборах Дональдом Трампом під час вітання з 78 днем народження. Як передає портал "Коментарі", пост із привітанням Байден оприлюднив у соцмережі X.

Байден оригінально привітав Трампа з Днем народження: що побажав

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"З 78-річчям, Дональде. Прийміть це від одного старого іншому: Вік — це лише число. А ось вибори — це вибір", — зазначив чинний президент США, тонко зауваживши, що екс-глава Білого дому не набагато молодший за нього.

До свого привітання Байден прикріпив відео, в якому порівнював свої здобутки з діями Трампа.

Зокрема, в одному з кадрів йдеться про те, що Трамп пообіцяв бути диктатором, а Байден цього не робив.

Видання Independent повідомило, що республіканці в Конгресі подарували Трампу торт із 47 свічками, демонструючи надію, що він стане 47-м президентом США у листопаді.

Кандидат у президенти Америки святкуватиме день народження у своєму фан-клубі Club 47 USA у Вест-Палм-Біч. Щоб відвідати захід, гості мають заплатити від $35 до $60 за вхід. 5000 квитків уже розпродано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після підписання угоди про безпеку президент США Джо Байден заявив, що Білий дім готує "план перемоги" України відповідно до закону, який передбачає надання додаткової військової допомоги Києву. Про це він заявив на спільній прес-конференції із Володимиром Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за даними дослідницького центру Pew Research Center, довіра по всьому світу до нинішнього президента США Джо Байдена значно вища, хоч і знизилася порівняно з минулим роком, ніж до Дональда Трампа, який прагне зайняти президентське крісло в Білому домі. .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 червня 2024, 13:33

Агресивні stakeholders юдейсько-путинської кризи все більше нервують розуміючи що їм доведеться відповідати на такі питання: чому Трампу вдалось вирішити і залагодити цю кризу, а дії цілої орди політиків президентів під головуванням Байдена вдалось тільки все більше втягувати світ у пожежу.


Новини