Головна Новини Світ США Трамп потрапив у власну пастку: він може через це програти вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп потрапив у власну пастку: він може через це програти вибори

Камала Гарріс може перемогти Дональда Трампа на президентських виборах у США його ж зброєю.

18 серпня 2024, 12:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп місяцями критикував Джо Байдена через його вік, старість та неможливістю американського президента повноцінно виконувати свої обов’язки у випадку переобрання. Однак тепер він зіткнувся з такою самою критикою від Камали Гарріс.

Трамп потрапив у власну пастку: він може через це програти вибори

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Команда Гарріс почала критикувати у своїй передвиборчій кампанії вік Трампа та його лозунг "Зробімо Америку великою знову"" вказуючи, що обидва фактори є пережитками минулого, тоді як країна має рухатись в майбутнє.

"Частина кампанії Трампа безумовно полягає в тому, щоб повернути країну, а не рухати її вперед — повернути її в той час, до якого люди не хочуть повертатися. Вік є частиною цього", — сказала радниця Байдена Аніта Данн.

Сама ж Гарріс більш стримано говорить про вік Трампа, ймовірно, щоб не відкинути виборців старшого віку. Під час виступу в Лас-Вегасі кандидатка в президенти США сказала, що її кампанія спрямована не лише проти Трампа, а вказує на два різні бачення нації: "одне — наше — орієнтоване на майбутнє; інше зосереджуватись на минулому".

Трамп натомість критикує Гарріс називаючи її "тупою" для посади президента США. Крім того, лідер республіканців заявив, що має кращий зовнішній вигляд, ніж його опонентка.

Опитування Law School Poll показали, що 79% американців вказує, що їх турбує вік 81-річного Джо Байдена, як президента США. 57% опитаних зазначили, що переймаються віком 79-річного Дональда Трампа, якщо він переможе на президентських виборах. У 59-річної Камали Гарріс цей показник становить лише 13%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп 20 разів збрехав в одному інтерв'ю, зокрема про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Трамп підтримував фінансово Камалу Гарріс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини