Головна Новини Світ США Трамп підтримував Камалу Гарріс: він жертвував гроші на її кампанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп підтримував Камалу Гарріс: він жертвував гроші на її кампанію

Дональд Трамп робив пожертви на кампанію Камали Гарріс, яка, ймовірно, стане його головною конкуренткою на виборах президента США.

23 липня 2024, 14:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після того, як Джо Байден знявся з передвиборчих перегонів головною кандидаткою від Демократичної партії та основною конкуренткою Трампа стала віцепрезидентка США Камала Гарріс. Виявилось, що раніше Дональд Трамп фінансував її кампанію, при чому робив це двічі.

Трамп підтримував Камалу Гарріс: він жертвував гроші на її кампанію

Трамп фінансував кампанії Гарріс. Фото з відкритих джерел

Згідно з даними про фінансування кампанії в Каліфорнії, Трамп пожертвував загалом 6 тис. доларів на кампанію Камали Гарріс, коли вона балотувалася на пост генерального прокурора у 2011 та 2013 роках. У 2011 році Трамп зробив переказ на 5 тис. доларів на передвиборчий рахунок Гарріс, а у 2013 році пожертвував ще 1000 доларів.

Трамп підтримував Камалу Гарріс: він жертвував гроші на її кампанію - фото 2

Чек Дональда Трампа на кампанію Камали Гарріс у 2011 році

Крім того, виявляється, що Трамп фінансував не лише кампанії Гарріс, але й інших демократів. Наприклад у 2009 році він перерахував 2,5 тис. доларів на кампанію губернатора Каліфорнії Гевіна Ньюсома, який сьогодні вважається одним з можливих кандидатів в президенти від демократів.

Дональд Трамп до свого приходу в політику у 2015 році неодноразово фінансово підтримував кандидатів обох партій. У 2016 році, коли Трампа на президентських дебатах критикували за пожертви демократам, він заявив, що таким чином користується "зламаною системою".

"Усім даю. І знаєте, коли мені щось від них потрібно через 2-3 роки, я їм дзвоню. Це зламана система", — сказав Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Камала Гарріс говорила про Україну.

Також "Коментарі" писали про те, чи є у віцепрезидентки Гарріс шанси перемогти Дональда Трампа на виборах президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини