Головна Новини Світ США Трамп прибув до в'язниці і здався у справі про втручання у вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп прибув до в'язниці і здався у справі про втручання у вибори

У СІЗО Трамп пробув 20 хвилин, його звільнили під заставу $200 тисяч на період розгляду справи в суді

25 серпня 2023, 09:25
Поділіться публікацією:

Екс-президент США Дональд Трамп прибув до в'язниці в Атланті, щоб здатися у справі про втручання у вибори у штаті Джорджія. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

Трамп прибув до в'язниці і здався у справі про втручання у вибори

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Екс-президент США прибув до в'язниці округу Фултон в Атланті зі свого гольф-клубу в Нью-Джерсі, щоб здатися. Колишньому голові Білого дому висунули понад десяток звинувачень у зв'язку з його спробами скасувати результати виборів у Джорджії у 2020 році.

Як йдеться в матеріалі CNN, записи про ув'язнення показують, що Дональда Трампа заарештували і помістили у в'язницю округу Фултон. Шериф округу Фултон Пет Лабат заявив, що всі 19 обвинувачених у справі про втручання у вибори в Джорджії пройдуть таку ж процедуру, що будь-який інший обвинувачений у кримінальних справах в окрузі.

Як повідомляють у в'язниці округу Фултон, Дональда Трампа звільнили під заставу. У СІЗО екс-президент пробув приблизно 20 хвилин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 45-й президент США Дональд Трамп, який має постати перед судом для висунення йому звинувачень у справі про гроші за мовчання порнозірки Стормі Деніелс, продовжує нагнітати пристрасті навколо війни Росії проти України. За словами Трампа, якби він був президентом, Путін би не вторгся в нашу країну, а тепер російський президент нібито має можливість захопити всю Україну. Про що говорять такі заяви? Яке майбутнє, швидше за все, чекає на Трамп? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Києву важливо отримати гарантії безпеки від США – чи можуть виникнути проблеми із Трампом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини