Головна Новини Світ США Трамп пригрозив кров’ю, якщо програє вибори у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пригрозив кров’ю, якщо програє вибори у США

Дональд Трамп вважає, що у разі його поразки на президентських виборах у США країну очікує кровопролиття.

17 березня 2024, 10:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що якщо він не переможе на виборах у США, то може пролитись кров в країні. Крім того, Трамп додав, що у разі його поразки, наступні президентські вибори у США можуть більше ніколи не відбутись.

Трамп пригрозив кров’ю, якщо програє вибори у США

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп виступи в Огайо, де розкритикував Байдена, якщо той вдруге стане президентом США.

"Якщо мене не оберуть, це буде кровопролиття... Це буде кровопролиття для країни. Якщо я ці вибори не виграю, я не впевнений, що у вас коли-небудь будуть інші вибори в цій країні", — сказав Трамп.

Представник передвиборчої компанії Байдена Джеймс Сінгер відреагував на такі заяви Трампа. За словами Сінгера, Трамп хоче повторення 6 січня, коли після його поразки стався напад на Капітолій. Сінгер вказує, що Трамп переслідує жагу до помсти та насильства.

Сам Джо Байден виступаючи перед своїми виборцями, також критикує Трампа. Цього разу чинний президент США пожартував з лідера республіканців.

"Один кандидат занадто старий і психічно непридатний для того, щоб бути президентом. Інший — це я", — сказав Байден.

Вибори у США відбудуться 5 листопада. Головні кандидати на наступного президента це 81-річний Джо Байден та 77-річний Дональд Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МЗС Угорщини викликають посла США для пояснень слів Джо Байдена щодо прем'єр-міністра Віктора Орбана.

Також "Коментарі" писав про Дональда Трампа, який пояснив, чому російський диктатор Путін говорить про ядерну зброю. За його словами, це відбувається через чинного президента США Джо Байдена, якого Трамп назвав "ідіотом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини