Головна Новини Світ США Трамп пояснив, чому Путін говорить про ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пояснив, чому Путін говорить про ядерну зброю

Республіканець Дональд Трамп розкритикував Джо Байдена, заявивши, що риторика російського диктатора Володимира Путіна щодо застосування ядерної зброї є слабкістю президента США.

10 березня 2024, 09:35 comments1108
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти Дональд Трамп заявив, що президент Росії Володимир Путін говорить про застосування ядерної зброї, адже вважає чинного президента США ідіотом, якого може здолати. Трамп наголосив, що якби він був президентом, цього б не сталось.

Трамп пояснив, чому Путін говорить про ядерну зброю

Дональд Трамп на виступі у штаті Джорджія. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп провів виступ перед своїми прихильниками у штаті Джорджія, де розкритикував президента США Джо Байдена, якого назвав ідіотом.

"Путін говорить про ядерну зброю. І знаєте чому? Тому що він знає, що президент США є ідіот, з яким він може впоратися", — сказав Трамп та додав, що "якби у вас був справді здібний президент, як я — ми були б у повній безпеці".

Це вже не вперше Дональд Трамп різко критикує Джо Байдена використовуючи війну в Україні. Раніше республіканець заявив, що війни в Україні та Близькому Сході можна було б уникнути, якби він був президентом. За словами Трампа, Байден несе відповідальність за обидва військові конфлікти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США. За словами американського президента, Трамп принесе у світ "розкол" та "хаос". Байден вважає, що Трампом рухає образа і республіканець зосереджений на помсті.

Також "Коментарі" писали, що після Трамп відреагував на заяву Путіна, що кращим президентом для Росії був би Джо Байден, через його досвід та послідовність. За словами Трампа, перемога на виборах Байдена це "дорога до пекла" та "загроза демократії". Трамп пояснив, що він багато спілкувався з Путіним, тому той не нападав на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини