Головна Новини Світ США Трамп програв спробу відкласти судовий розгляд: ЗМІ розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп програв спробу відкласти судовий розгляд: ЗМІ розкрили подробиці

За інформацією Reuters, Дональд Трамп програв спробу відкласти судовий розгляд

9 квітня 2024, 11:10
Поділіться публікацією:

Апеляційний суд штату Нью-Йорк відхилив клопотання 45-го американського президента Дональда Трампа про відкладення його кримінального процесу у справі про виплату грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс (справжнє ім'я – Стефані Кліффорд). Як передає портал "Коментарі", про це повідомило агентство Reuters.

Трамп програв спробу відкласти судовий розгляд: ЗМІ розкрили подробиці

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

ЗМІ зазначає, Дональда Трампа звинувачують у прихованні виплати його колишнім адвокатом Майклом Коеном $130 000 порнозірці Деніелс в обмін на її мовчання перед президентськими виборами 2016 року про сексуальні стосунки, які, за її словами, вона мала з Трампом 10 років раніше. Трамп заперечує будь-які подібні зустрічі з Деніелс.

Агентство зазначило, що судове засідання у цій справі має відбутися в районі Манхеттен 15 квітня, а Трамп намагається відкласти процес та перенести його з Манхеттена. Суд відмовив йому у цьому після півгодинного слухання.

Адвокат Трампа Еміль Бове заявив під час слухання, що його клієнт просив призупинити справу до розгляду клопотання про перенесення судового процесу за звинуваченнями, висунутими окружним прокурором Манхеттена Елвіном Бреггом.

Адвокат з офісу Бреґґа Стівен Ву відповів, що Трамп надто довго чекав, щоб заперечувати проти того, щоб його судили в Манхеттені. Звинувачення було висунуто у квітні 2023 року. Бове не уточнив, де саме команда Трампа хотіла провести судовий процес. За словами адвоката, опитування, проведене юридичною командою Трампа серед мешканців переважно демократичного Манхеттена, показало, що 61% респондентів вважає Трампа винним, а 70% негативно ставляться до нього.

На думку юриста, це створює загрозу упередженості та унеможливлює справедливий відбір присяжних.

За даними агентства, Ву сказав, що упереджені присяжні можуть бути відсіяні під час процесу відбору і що Трамп не може посилатися на увагу ЗМІ як причину для перенесення суду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які шанси, що незабаром США затвердять пакет допомоги Україні і чи взагалі затвердять.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини