Головна Новини Світ США Трамп різко критикує Олімпійські ігри: що не сподобалось експрезиденту США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп різко критикує Олімпійські ігри: що не сподобалось експрезиденту США

Дональд Трамп назвав ганебним відкриття Олімпійських ігор у Парижі.

31 липня 2024, 11:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп розкритикував одну з вистав на відкритті Олімпійських ігор у Парижі. Трамп вважає, що сцена стала ганьбою і він не дозволить таке зробити на Олімпійських іграх у Лос-Анджелесі, які заплановані на 2028 рік.

Трамп різко критикує Олімпійські ігри: що не сподобалось експрезиденту США

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю на Fox News ведуча Лора Інгрем запитала колишнього президента США Дональда Трампа, що б він зробив, якби його переобрали президентом до Олімпіади в Лос-Анджелесі. У відповідь Трамп розкритикував організаторів Олімпійських ігор у Парижі.

"Ми не будемо святкувати "Таємну вечерю", так, як вони її зобразили. Ви можете робити всілякі речі, але я думаю, що це було жахливо. Я дуже відкритий, але я думаю, що вони зробили це ганебно", — сказав Трамп.

Нагадаємо, що під час відкриття Олімпійських Ігор 2024 одна зі сцен за участю драг-квін (людей, які одягаються в одяг протилежної статті) викликала критику у релігійних діячів, які назвали це нападом на християнські цінності.

Організатор шоу Томас Джоллі пояснив, що на сцені не було зображено "Таємну вечерю", а ідея полягала в тому, щоб "влаштувати грандіозне язичницьке свято, пов’язане з богами Олімпу", оскільки на картині центральною була версія Діоніса.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що племінник Трампа підтримав на виборах його головну конкурентку Камалу Гарріс. Родич колишнього президента пояснив своє рішення тим, що Трамп озвучував ганебні думки щодо людей з інвалідністю.

Також "Коментарі" писали, що очільник МОК відреагував на скандал на відкритті Олімпійських ігор у Парижі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини