Головна Новини Світ США Трамп різко відреагував на відеозвернення Байдена: що обурило республіканця
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп різко відреагував на відеозвернення Байдена: що обурило республіканця

Представник Республіканської партії заявив, що промова президента була "ледве зрозумілою"

25 липня 2024, 10:58 comments1323
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відреагував на промову чинного президента Джо Байдена про вихід із передвиборчих перегонів. Як передає портал "Коментарі", Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth, що звернення Байдена до нації було "дуже поганим" та "ледве зрозумілим".

Трамп різко відреагував на відеозвернення Байдена: що обурило республіканця

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Шахрай Джо Байден та брехлива Камала Гарріс — велика ганьба для Америки. Такого часу ще не було", — написав Дональд Трамп.

Зазначимо, президент США Джо Байден звернувся до американського народу, в якому пояснив причини зняття своєї кандидатури з президентських перегонів.

У ході звернення до нації з Овального кабінету Байден назвав своє рішення зняти кандидатуру з перегонів "питанням демократії". Він назвав президентські вибори 2024 року вибором "між рухом уперед і назад, між надією та ненавистю".                

"Я поважаю цю посаду, але свою країну я люблю більше. Для мене було честю всього мого життя служити вашим президентом, проте на захист демократії, яка стоїть на кону — і це важливіше за будь-який титул. Я черпаю сили і знаходжу радість у роботі на благо американського народу", — сказав Джо Байден.

Також глава Білого дому заявив, що американці матимуть безліч варіантів вибору на президентських виборах цієї осені. За його словами, "Америці доведеться обирати між рухом уперед чи назад, між надією та ненавистю, між єдністю та розколом".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у зверненні до американців Джо Байден зробив заяву про Володимира Путіна та Україну: деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини