Головна Новини Світ США Трамп різко відреагував на заяви Путіна про президентство Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп різко відреагував на заяви Путіна про президентство Байдена

Дональд Трамп критикує Джо Байдена та заявляє, що його президентство привело до війни в Україні.

25 лютого 2024, 09:45 comments6986
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що його перемога на виборах стане "квитком до свободи", тоді як ще один термін Джо Байдена буде "дорогою в пекло". Також Дональд Трамп згадав про свої стосунки з президентом Росії Володимиром Путіним.

Трамп різко відреагував на заяви Путіна про президентство Байдена

Реакція Дональда Трампа на слова Путіна про Байдена. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп виступив на Conservative Political Action Conference, де відреагував на коментарі Путіна, який розповів, що хоче, аби наступним президентом США став Джо Байден. Володимир Путін вказав, що Байден більш досвідчений і передбачуваний ніж Трамп.

Дональд Трамп відповів, що під час свого першого терміну "багато спілкувався з Путіним і добре з ним ладнав" та звинуватив Джо Байдена у сьогоднішній міжнародній ситуації, зокрема і війні в Україні.

"Голос за Трампа — це квиток назад до свободи, паспорт проти тиранії та єдиний порятунок від Джо Байдена, який є дорогою в пекло. І багато в чому зараз ми живемо в пеклі, тому що фактом є те, що Джо Байден є загрозою для демократії", — заявив Дональд Трамп.

Кандидат в президенти США від Республіканської партії також відреагував на судові справи проти нього, заявивши що він є дисидентом, а його нібито переслідує чинна влада.

"Сьогодні я стою перед вами не лише як ваш колишній і, сподіваюся, майбутній президент, але як гордий політичний дисидент. Я дисидент", — сказав Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білому домі відповіли на заяву Путіна, що Байден кращий президент для США, зазначивши, що російський диктатор не повинен втручатись в американські вибори.

Також "Коментарі" писали, що у США назвали найгіршого президента всіх часів. Які місця отримали Дональд Трамп та Джо Байден.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини