Головна Новини Світ США У США назвали найгіршого президента всіх часів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали найгіршого президента всіх часів

Експертно-наукове опитування назвало колишнього президента США Дональда Трампа найгіршим в історії Сполучених Штатів.

20 лютого 2024, 09:45 comments2136
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Дональд Трамп названий найгіршим президентом США за всю історію країни. Про це свідчать результати експертно-наукового опитування Presidential Greatness Project, що фіксує ставлення наукової спільноти до президентів США.

У США назвали найгіршого президента всіх часів

Дональда Трампа визнано найгіршим президентом США. Фото з відкритих джерел

Результати дослідження, яке назвало найгіршого президента США, оприлюднив професор політичних наук Університету Г’юсторна Брендон Роттінгаус. У дослідженні респонденти мали оцінити кожного президента США за шкалою від 0 до 100 балів. 

Згідно з опитуванням Дональд Трамп посів останнє місце та був названий найгіршим президентом США. Колишній американський лідер набрав 10,92 бала зі 100 можливих та посів останнє — 45 місце. Наприклад чинний президент США Джо Байден займає 14 сходинку з результатом 62,66 бала.

Найкращим президентом США експертно-наукове опитування назвало Авраама Лінкольна – 93,87 бала. Друге місце посів Франклін Рузвельт – 90,83, а трійку лідерів кращих президентів Сполучених Штатів замикає Джордж Вашингтон – 90,32 бала.

"Основна мета цього опитування полягала у створенні рейтингу президентської величі, що охоплює всіх (американських) президентів від Джорджа Вашингтона до Джо Байдена", — пишуть автори дослідження.

Результати рейтингу президентів США 2024 року мають подібні показники з тими, що публікувались у попередні роки – 2015 та 2018.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фейгін розповів, що Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про колишнього радника Дональда Трампа, який озвучив застереження для України у разі його президентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини