Головна Новини Світ США Трамп роками публікував неправдиву інформацію про доходи Trump Hotel
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп роками публікував неправдиву інформацію про доходи Trump Hotel

Документи показують, що протягом декількох років Трамп писав цифри, які свідчили про нібито прибутковість готелю

9 жовтня 2021, 06:02
Поділіться публікацією:

45-й президент США Дональд Трамп протягом декількох років публікував неправдиву інформацію про прибутковість свого готелю Trump Hotel у Вашингтоні. Про це свідчать документи комітету з нагляду і реформ Палати представників, повідомляє американський телеканал CNN. Йдеться про Trump International Hotel, розташований у Вашингтоні (округ Колумбія) на відстані 500 метрів від Білого дому. Компанія Трампа керує будинком з 2012 року і щорічно платить оренду розміром в декілька мільйонів доларів.

Трамп роками публікував неправдиву інформацію про доходи Trump Hotel

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)


Документи показують, що протягом декількох років Трамп писав цифри, які свідчили про нібито прибутковість отеля.На насправді Trump Hotel за чотири роки президентства Трампа зазнав збитків у 70 млн доларів. Натомість колишній президент відзначав, що готель щорічно приносив десятки мільйонів доларів доходу. Це перший випадок, коли слідчі комітету розглянули і опублікували детальну фінансову інформацію екс-спрезідента. Також документи вивчили окружний прокурор Манхеттена і слідчі генпрокуратури Нью-Йорка, але свої висновки не опублікували.


Дохід Трампа від Trump International Hotel з 2016 по 2020 рік склав понад 156 000 000 доларів. При цьому, в готелі збиток на 70 млн долларов.Чтоби говорити про точні цифри, законодавцям потрібні податкові декларації Трампа, які він відмовляється надати.


Нагадаємо, громадяни США вже не так схвалюють діяльність нещодавно обраного глави держави Джо Байдена. Його рейтинг роботи дотягнув до мінімуму, за вісім місяців, як він керує Америкою. Про це говорять дані соцопитування, які оприлюднила компанія Gallup. Як показали, отримані під час цього соціологічного опитування результати, діяльність останнього американського президента схвалюють 43% громадян. Це на 6% менше, ніж було в серпні. Зовсім критично ставляться до його діяльності 53% опитаних. За вісім місяців від вступу в президентську посаду Байден втратив 14% підтримки. Співгромадяни мають чимало проблемних питань до його внутрішнім курсом. Його схвалює 69% жителів, які взяли участь в цьому соціологічному дослідженні. Позитивно ставляться до цього напрямку діяльності глави Америки 30%.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини