Головна Новини Світ США Трамп розповів до чого може призвести прорив ЗСУ у Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів до чого може призвести прорив ЗСУ у Курську область

Трамп заявив про загрозу початку світової війни

28 серпня 2024, 12:45 comments1849
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та він же кандидат на пост президента Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп попередив про загрозу початку Третьої світової війни через вторгнення Збройних сил України (ЗСУ) на територію Курської області. Як повідомляє портал "Коментарі", заява Трампа цитує видання The Independent

Трамп розповів до чого може призвести прорив ЗСУ у Курську область

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Погляньте, що відбувається в Україні. Вони кинулися до Росії. Буде третя світова війна", – сказав Дональд Трамп.

За його словами, атака українських військових на російський регіон демонструє, що нова світова війна ближче, ніж будь-коли.

Варто зазначити, що Трамп далеко не вперше говорить про Третю світову війну. Раніше політик заявляв, що Третя світова може розпочатись, якщо він не переможе на президентських виборах у листопаді.

“Якщо ми переможемо, це буде дуже просто. Все вирішиться, і дуже швидко… Якщо ми не переможемо, ви отримаєте великі війни на Близькому Сході та, можливо, Третю світову війну. Ви зараз ближче до Третьої світової війни, ніж будь-коли з часів Другої світової. Ви ніколи не були так близько, тому що нашою країною керують некомпетентні люди", — заявив Трамп наприкінці липня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США висунули новий обвинувальний акт проти колишнього президента США Дональда Трампа щодо його спроб перешкодити утвердженню результатів президентських виборів 2020 року.

Зазначається, що аналогічна справа вже розглядається у суді Вашингтона. У новій версії документа враховано частковий імунітет Трампа від кримінального переслідування. У переробленому обвинувальному акті прокурори кілька разів стверджують, що Трамп у відсутності жодних конституційно покладених президентських обов'язків щодо переходу влади після виборів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини