Головна Новини Світ США Трамп розповів, коли закінчить війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, коли закінчить війну в Україні

Дональд Трамп дав обіцянку швидко закінчити війну в Україні, якщо переможе на виборах президента США.

12 травня 2024, 13:05 comments1430
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що "добре знає" Україну та Росії, тому після перемоги на виборах президента швидко закінчить війну в Україні. 

Трамп розповів, коли закінчить війну в Україні

Трамп перед своїми прихильниками у Нью-Джерсі. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп на передвиборчому мітингу у Нью-Джерсі розкритикував чинного президента США Джо Байдена та заявив, що стане найкращим президентом Америки.

"З першого дня, коли ми відберемо Білий дім у безчесного Джо Байдена, я вірю, що у нас буде чотири найвеличніших  роки в історії нашої країни", — сказав Трамп.

Далі американський політик згадав про війну в Україні та дав обіцянку швидко її закінчити.

"Ще до того, як я зайду в Овальний кабінет, одразу після того, як я виграю президентські вибори, я вирішу жахливий конфлікт між Росією та Україною" — сказав Трамп та аргументував свою обіцянку тим, що "добре знає" Україну та Росії.

Нагадаємо, що Дональд Трамп неодноразово робив заяви про швидке закінчення війни в Україні у випадку його президентства. Проте лідер республіканців так і не розповів деталі свого мирного плану. Проте близький до республіканців інститут "Америка насамперед" вказував, що Трамп має намір використати поставки зброї та іншої військової допомоги, як важіль, щоб змусити Україну до мирних переговорів з Росією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп отримав несподівану загрозу через третього кандидата на президентських виборах у США, який може у нього відібрати частину голосів.

Також "Коментарі" писали, що Дональда Трампа було названо найгіршим президентом США за усю історію. Чинний американський лідер Джо Байден в рейтингу президентів США посів 14 сходинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини