Головна Новини Світ США Трамп розраховує посадити Україну і РФ за стіл переговорів. Чим шантажуватиме
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розраховує посадити Україну і РФ за стіл переговорів. Чим шантажуватиме

Дональд Трамп, якщо стане президентом США, то буквально наступного дня після обрання дзвонитиме в Київ та Москву, щоб організувати між ними переговори, пише CNN. Видання відзначає, що Трамп обидвох шантажуватиме

11 квітня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп у разі свого обрання на посаду президента США має кілька резонансних ідей щодо НАТО та війни в Україні. Зокрема, він начебто планує запровадити у НАТО "дворівневість". Вона полягає у тому, що країни-члени, які витрачають на оборону менше 2% свого ВВП не будуть захищені 5 статтею НАТО.

Трамп розраховує посадити Україну і РФ за стіл переговорів. Чим шантажуватиме

Дональд Трамп

Окрім того, джерела видання відзначають, що Трамп має намір все ж всадити Україну та Росію за стіл переговорів і застосовуватиме для цього шантаж.

За інформацією видання, буквально на наступний день після свого обрання, або на наступний день після інавгурації, він телефонуватиме обом президентам і пропонуватиме їм переговори. Нібито Трамп буде змушуватиме їх до цього кроку, використовуючи питання надання зброї. Якщо Україна відмовиться від переговорів з агресором, Трамп заявить, що Україна не отримає зброю від США. Якщо ж відмовлятися буде Росія, то Трамп пообіцяє надати Україна якомога більше зброї.

Таким чином політик нібито спонукатиме Україну та Росію досягти домовленостей та припинити війну.

Як відзначило джерело видання, симатик Трама, який знайомий із таким планом, він не означає, що Сполучені Штати підуть на поступки Україні, чи нададуть російському диктатору Володимиру Путіну все, що він захоче.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є думка про те, що нібито Адміністрація Джо Байдена уже розпочала таємні переговори із Росією. Про це можуть свідчити заклики Вашингтону до Києва перестати завдавати ударів по російським НПЗ. Також на елементи торгів можуть вказувати і заяви про те, що США не підтримують членство України в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини