Головна Новини Світ США Трамп ще ближче до заповітної мети: яке рішення ухвалив суд у справі проти скасування результатів виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп ще ближче до заповітної мети: яке рішення ухвалив суд у справі проти скасування результатів виборів

Справа проти Трампа за відміну результатів виборів призупинена

14 грудня 2023, 09:40
Поділіться публікацією:

Федеральний суддя задовольнив прохання Дональда Трампа призупинити розгляд запланованої на березень наступного року справи про перешкоджання виборам 2020 року, доки політик подає позов про надання йому повного імунітету від кримінальних звинувачень. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Трамп ще ближче до заповітної мети: яке рішення ухвалив суд у справі проти скасування результатів виборів

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що окружний суддя США Таня Чуткан у Вашингтоні призупинила слухання та майбутні терміни у цій справі. Призупинення діятиме на період оскарження Трампом її попереднього рішення про відмову в імунітеті від судового переслідування за події, що сталися під час його перебування на посаді президента.

Чуткан заявила, що це розпорядження було лише затримкою у графіку і що вона не скасовує всі дати. За її словами, залежно від того, як швидко питання імунітету буде вирішено судами вищих інстанцій, вона розгляне питання про те, чи відновити деякі із встановлених нею термінів та дат, зокрема суд 4 березня 2024 року.

Окружний суддя також повідомила, що продовжуватиме виконувати раніше видані нею накази "для захисту цілісності" справи, у тому числі часткову заборону на публічні висловлювання Трампа про свідків та прокурорів, умови його досудового звільнення та захист доказів у цій справі.

Прокурори погодилися з тим, що апеляція щодо імунітету призупинить значну частину справи, але виступили проти повної її зупинки. За їхніми словами, на додаток до виконання деяких уже винесених рішень, суддя Чуткан може продовжувати ухвалювати рішення з певних питань, які вже були обговорені сторонами під час слухань. Суддя не торкнулася цього питання у своєму рішенні у середу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у разі обрання президентом Трамп може зняти санкції з союзника РФ: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 грудня 2023, 09:45

Світ все більше до миру. Нарешті прірва в яку божевільні корумповані нацистські гопники намагались зіштовхнути світ - віддаляється.


Новини