Головна Новини Світ США Трамп шокував новою заявою: про що практично домовився з Путіним та Сі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп шокував новою заявою: про що практично домовився з Путіним та Сі

Трамп заявив, що майже вмовив РФ і Китай позбутися ядерної зброї.

сьогодні, 08:15
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що під час свого попереднього терміну на цій посаді він нібито міг здобути одну з великих перемог, адже майже вдалося досягти угоди з Китаєм і Росією про спільну ліквідацію ядерної зброї. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Дональд Трамп зробив в інтерв'ю на YouTube-каналі FLAGRANT.

Трамп шокував новою заявою: про що практично домовився з Путіним та Сі

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Ядерна зброя є найбільшою загрозою, яку ми маємо сьогодні у світі. Це не глобальне потепління, де океани піднімаються на 1/8 дюйма протягом наступних 500 років", — сказав республіканець.

Він додав, що ядерна війна зараз є найбільшою загрозою для миру, а ядерний потенціал мають п'ять країн. Незабаром вони матимуть більше, і США не повинні цього допустити, наголосив політик.

"Ми були близькі до угоди про позбавлення ядерної зброї. Це було б так добре. Я говорю про Росію, нас самих і Китай. Тоді ми б залучили до цього і всіх інших, щоб рішуче позбутися ядерного потенціалу", — висловився Дональд Трамп. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — на сьогоднішній день Білий дім не має підтверджень телефонних розмов між колишнім президентом Дональдом Трампом та російським диктатором Володимиром Путіним, проте ця інформація викликає серйозне занепокоєння. Про це в ході брифінгу наголосила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр, пише "Голос Америки".

"Ми не знайомі з цими дзвінками, я не можу підтвердити жодного з цих дзвінків", — зазначила речник.

Водночас вона додала, що якщо дана інформація є правдивою, то влада США це дуже сильно хвилює. І на сьогоднішній день Білий дім має серйозні побоювання, особливо з огляду на те, що є інформація про те, що колишній президент активно виступав проти збільшення допомоги Україні в її захисті від російської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини