Головна Новини Світ США Трамп скасував низку інтерв'ю та публічних виступів: Гарріс розповіла, що могло статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп скасував низку інтерв'ю та публічних виступів: Гарріс розповіла, що могло статися

Гарріс сумнівається у придатності Трампа до президентства

сьогодні, 12:07
Поділіться публікацією:

Чинна віце-президент, кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс висловила сумніви щодо придатності свого опонента Дональда Трампа до роботи в Білому домі. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідну заяву вона зробила на мітингу в Мічигані, пише видання Axios.

Трамп скасував низку інтерв'ю та публічних виступів: Гарріс розповіла, що могло статися

Камала Гарріс. Фото: із відкритих джерел

Причиною для сумнівів стало скасування низки передвиборних заходів Дональда Трампа.

"Я чула повідомлення про те, що принаймні його команда стверджує, що він страждає від виснаження. Бути президентом США, ймовірно, одна з найскладніших робіт у світі. І тому нам треба запитати, чи він не втомився від передвиборчої кампанії, придатний чи він для цієї роботи?", – заявила Гарріс.

У матеріалі Axios йдеться, що Дональд Трамп скасував низку інтерв'ю та публічних виступів за останні тижні. Зокрема, було скасовано його появу на заході Національної стрілецької асоціації наступного тижня. Крім того, днями республіканець відмовився від двох інтерв'ю та перервав виступ у Пенсільванії та простояв на сцені під музику понад 30 хвилин.

Журналісти зазначили, що вік та розум Трампа опинилися під пильною увагою. І особливо після того, як 81-річний президент США Джо Байден вибув із передвиборчих перегонів у липні. Якщо 78-річний Трамп буде обраний президентом США, він перевершить рекорд Байдена як найстаріший глава держави, який обійняв посаду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп знову звинуватив Володимира Зеленського на початку війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Дональд Трамп відреагував на інформацію про свої розмови з Володимиром Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини