Головна Новини Світ США Трамп уже розповів, з ким розправиться, як тільки стане президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп уже розповів, з ким розправиться, як тільки стане президентом

За інформацією WP, Трамп погрожує помститися критикам у разі перемоги на президентських виборах

6 листопада 2023, 09:15 comments2445
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп, у разі перемоги на виборах президента США, вже вирішив, на кого хоче подати позов до суду. Деякі люди – колишні чиновники з його кабінету. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post.

Трамп уже розповів, з ким розправиться, як тільки стане президентом

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Однією з перших справ, які Дональд Трамп має намір зробити у разі перемоги, це розправитися з критиками та встановити контроль над мін'юстом, а також розгорнути війська у день інавгурації.

У матеріалі йдеться, що Трамп в епатажній для себе манері відверто говорить з ким розправиться законним способом, як тільки знову отримає владу в США. За словами представника Республіканської партії, у суді можуть опинитися колишні чиновники його кабінету, які час від часу критикують Трампа. Це екс-голова апарату Білого дому Джон Келлі, колишній прокурор Вільям Барр, колишній головнокомандувач генерал Марк Міллі. Крім того, Трамп говорив про притягнення до відповідальності посадових осіб із ФБР та міністерства юстиції.

Збирається Дональд Трамп також призначити судове переслідування Байдена та його родини. Вже зараз Трамп стверджує, що він призначить спецпрокурора, який займатиметься цією справою, і Байдену доведеться відповідати за свої вчинки.

Зазначимо, за рік до президентських виборів у США екс-глава Білого дому Дональд Трамп має дуже добрі шанси знову стати президентом США. Представник республіканців перемагає у рейтингу свого головного конкурента від демократів чинного президента США Джо Байдена у 5 із 6 ключових штатах США. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного на замовлення The New York Times.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський зробив пропозицію Трампу: як це стосується мирного плану щодо України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини