Головна Новини Світ США Трамп відмовляється від дебатів з Гарріс: чого злякався республіканець
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відмовляється від дебатів з Гарріс: чого злякався республіканець

Дебати між Трампом та Гарріс знову під питанням

26 липня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Передвиборчий штаб екс-президента США Дональда Трампа відмовилася від дебатів з віце-президенткою Камалою Гарріс після того, як кандидатка від Демократичної партії викликала представника республіканців на заплановану раніше очну зустріч. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Трамп відмовляється від дебатів з Гарріс: чого злякався республіканець

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

ЗМІ цитує речника Трампа Стівена Ченга, який заявив, що плани дебатів "не можуть бути завершені, поки демократи офіційно не визначаться щодо свого кандидата".

"Було б недоречно планувати події з Гарріс, тому що демократи цілком можуть змінити свою думку", — стверджує Ченг.

Віце-президента відповіла гострою критикою на таку позицію команди Трампа.

"Що трапилося з "у будь-який час, у будь-якому місці?"", — написала вона у соцмережі X у відповідь.

Як зазначається, демократи готові фактично висунути Гарріс до 7 серпня. Наразі вона є єдиним оголошеним кандидатом у президенти від Демократичної партії і має підтримку майже всіх провідних партійних фігур.

Дебати між Трампом і чинним президентом США Джо Байденом 27 червня зіграли на користь для республіканця і стали ударом для демократів. Невдалий виступ президента викликав паніку у партії щодо його віку та здатності перемогти Трампа, що зрештою вивело Байдена з перегонів й привело до заміни на Гарріс.

В четвер віце-президентка заявила, що "готова до дебатів з Дональдом Трампом" і звинуватила його в "відступленні" від угоди щодо заходу 10 вересня, організованого ABC News.

"Виборці заслуговують побачити розділений екран, який існує в цій гонці на сцені дебатів", — сказав Гарріс журналістам після повернення до Вашингтона з виступу в Х'юстоні.

У виданні нагадали, що 10 вересня мали відбутись другі дебати Байдена та Трампа. Про них було домовлено ще до виходу президента з перегонів. Однак у вівторок Трамп, хоча й погодився на дебати з Гарріс, раптом заявив, що хоче змінити модератора — замість ABC News він жадає консервативний та більш прихильний до нього Fox News.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, чи будуть дебати між Трампом та Харріс: у чому інтрига.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини