Головна Новини Світ США Трамп відреагував на інформацію про свої розмови з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відреагував на інформацію про свої розмови з Путіним

Дональд Трамп не спростував, що говорив із Путіним у 2021 році

16 жовтня 2024, 07:12 comments5052
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відмовився підтверджувати чи спростовувати інформацію про телефонні розмови з російським диктатором Володимиром Путіним після того, як залишив Білий дім у 2021 році. Водночас він назвав "розумним рішенням" для Сполучених Штатів, якби така розмова відбулася. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише AP.

Трамп відреагував на інформацію про свої розмови з Путіним

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

Журналіст поцікавився у Дональда Трампа, чи справді у нього відбулася телефонна розмова з Володимиром Путіним вже після того, як він перестав бути президентом.

"Я не коментуватиму це", — відповів Трамп.

"Але я скажу вам, що, якби я це зробив, це було б розумно. Якщо я дружелюбний із людьми, якщо я можу мати стосунки з людьми, це добре, а не погано з погляду країни", — додав колишній президент США. .

Він також похвалився своїми стосунками з лідером Китаю Сі Цзіньпіном та лідером КНДР Кім Чен Ыном.

"Послухайте, у мене були дуже добрі стосунки з президентом Сі, дуже добрі стосунки з Путіним і дуже добрі стосунки з Кім Чен Ыном", — сказав він. Пізніше він додав про Путіна: "Росія ніколи не мала президента, якого вони б так поважали".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін давно виношував плани про вторгнення в Україну. Це могло б статися і раніше, але тоді диктатор відмовився від цієї ідеї, нібито через позицію екс-президента США Дональда Трампа. Як передає портал "Коментарі", про це розповів сам колишній голова Білого дому та кандидат-республіканець у президенти США Дональд Трамп, повідомляє The Telegraph.

Виступаючи на заході в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, колишній президент підтвердив свої відносини з Путіним і заявив, що вторгнення в Україну ніколи не сталося б при ньому.

"Я чудово лажу з Путіним", — сказав Трамп своїм прихильникам, багато з яких були в кепках з гаслом "Зробимо Америку знову великою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини