Головна Новини Світ США Трамп відреагував, що Путін висловився за перемогу Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відреагував, що Путін висловився за перемогу Байдена

Трамп зрадів, що Путін висловився за перемогу Байдена, назвавши це компліментом

15 лютого 2024, 10:12 comments2742
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп назвав "компліментом" заяву російського диктатора Володимира Путіна про те, що для Росії нібито краще, щоб на виборах в Америці переміг Джо Байден. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Дональд Трамп зробив на мітингу в Південній Кароліні, повідомляє "Newsweek".

Трамп відреагував, що Путін висловився за перемогу Байдена

Володимир Путін та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

"Президент Росії Путін тільки-но зробив мені великий комплімент. Він щойно сказав, що хотів би бачити президентом Джо Байдена, а не Трампа. Ось це комплімент. Багато людей сказали: "О, Боже, це дуже погано". Ні, ні, це добре", – заявив Дональд Трамп.

За словами колишнього президента США та основного претендента від Республіканської партії на цю посаду, не дивно, що Володимира Путін хотів би бачити Байдена у Білому домі.

Дональд Трамп нагадав, що за часів свого президентства він запровадив санкції проти російського газопроводу "Північний потік-2", але адміністрація Джо Байдена скасувала ці санкції у травні 2021 року.

Зазначимо, в інтерв'ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії Володимир Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращим є Джо Байден, а не Дональд Трамп. Цікаво, що на це питання Путін відповів практично без роздумів. Він заявив, що для РФ краще було б, якби президентом США залишився Байден. Його Путін назвав більш досвідченою людиною, а також зазначив, що вона дуже прогнозована, а ще політик старої формації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, як Дональд Трамп добиватиметься припинення російсько-української війни і до чого це призведе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.newsweek.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини