Головна Новини Світ США Трамп відверто розповів про свою версію розмови із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відверто розповів про свою версію розмови із Зеленським

Трамп невдало блиснув знаннями з історії

25 липня 2024, 22:05
Поділіться публікацією:

 Дональд Трамп, кандидат у президенти США, прокоментував свою телефонну розмову з лідером України Володимиром Зеленським, яка відбулася 20 липня. За словами Трампа, він наголосив на необхідності закінчення війни. В інтерв'ю каналу "Fox News" він розповів про деталі цієї розмови, зазначивши, що вона була доброю.

Трамп відверто розповів про свою версію розмови із Зеленським

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп заявив: "Це (російська армія – прим.ред.) військова машина. Ви зіткнулися із військовою машиною. Це те, що вони роблять, – вони ведуть війни. Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. І весняний наступ так і не відбувся. І я сказав, що у росіян мільйони мін та тисячі армійських танків. Я сказав, що ми маємо закінчити цю війну. Багато росіян було вбито, але і багато українців було вбито. Це повний безлад. Цього не мало статися".

Зазначимо, що теза про "вони перемогли Гітлера" є відлунням російської, а раніше радянської пропаганди. Відомо, що Радянський Союз переміг Нацистську Німеччину за значної допомоги союзників, особливо США.

Також Трамп звинуватив чинного президента Джо Байдена у тому, що повномасштабне вторгнення РФ в Україну взагалі розпочалося. Він сказав: "Байден не повинен був цього допустити. Це було просто зупинити. Президент Путін ніколи б цього не зробив, ніколи з двох причин".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп різко відреагував на відеозвернення Байдена. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відреагував на промову чинного президента Джо Байдена про вихід із передвиборчих перегонів.  Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth, що звернення Байдена до нації було "дуже поганим" та "ледве зрозумілим". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини