Головна Новини Світ США Трамп вимагає від Когресу США припинити військову допомогу Україні: політик назвав нову причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вимагає від Когресу США припинити військову допомогу Україні: політик назвав нову причину

Трамп заявив, що підтримка повинна бути припинена, поки адміністрація Джо Байдена не співпрацюватиме в розслідуванні фінансових відносин сім'ї діючого президента.

30 липня 2023, 18:15 comments2144
Поділіться публікацією:

Колишній американський президент, що збирається брати участь у наступних виборах у 2024 році, на своєму передвиборчому  мітингу в Пенсільванії, звернувся до конгресменів-республіканців зупинити санкціоновану додаткову військову підтримку України. Про це повідомляє Sky News.

Трамп вимагає від Когресу США припинити військову допомогу Україні: політик назвав нову причину

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп заявив, що підтримка України має бути припинена до цього часу, поки адміністрація Байдена не почне співпрацювати в розслідуванні щодо ділових відносин його сім'ї.

"Конгрес повинен відмовити в санкціонуванні одноразової додаткової виплати наших виснажених запасів ... запасів зброї Україні до тих пір, поки ФБР, Міністерство юстиції і Служба внутрішніх доходів передадуть всі наявні у них докази корумпованих ділових операцій злочинного клану Байдена", — заявив Трамп.

Окрім цього, Трамп звинуватив Байдена у тому, що  він "втягує Америку в глобальний конфлікт від імені тієї самої країни, України, яка, мабуть, заплатила його родині всі ці мільйони доларів".

У матеріалі йдеться, що в Палаті представників республіканці розслідують фінанси родини Байденів. Мова йде про платежі, які Хантер, син президента Байдена отримав від української енергетичної компанії Burisma.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Трамп пообіцяв виставити рахунок Європі за відправку зброї Україні. Колишній президент США Дональд Трамп продовжує робити скандальні заяви щодо війни в Україні та підтримки українського народу. Так республіканець заявив, що у разі переобрання президентом він звернеться з проханням до Європи заплатити за відновлення запасів зброї, яку Вашингтон використав для підтримки України у війні проти Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини