Головна Новини Світ США Трамп пообіцяв виставити рахунок Європі за відправку зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пообіцяв виставити рахунок Європі за відправку зброї Україні

Дональд Трамп вважає, що Європа має зі своєї кишені заплатити за відновлення запасів зброї США

19 липня 2023, 09:50 comments5051
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп продовжує робити скандальні заяви щодо війни в Україні та підтримки українського народу. Так республіканець заявив, що у разі переобрання президентом він звернеться з проханням до Європи заплатити за відновлення запасів зброї, яку Вашингтон використав для підтримки України у війні проти Росії. Як передає портал "Коментарі", про це екс-глава Білого дому заявив у черговому передвиборчому відео.

Трамп пообіцяв виставити рахунок Європі за відправку зброї Україні

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Дональд Трамп заявив, що вважає своєю заслугою те, що США три роки тому мали найпотужнішу армію із достатніми запасами озброєння різного рівня. Вашингтон мав сильну глобальну позицію.

"Двадцять дев'ять місяців по тому арсенали порожні, запаси виснажені, казначейство виснажене, ряди розпущені, наша країна повністю принижена, і ми маємо корумпованого, скомпрометованого президента, шахрая Джо Байдена, який тягне нас у Третю світову війну...", – пообіцяв.

За його словами, одним із перших його рішень на посаді президента США буде звернення до Європи – профінансувати США відновлення збройових запасів до того рівня, як було до початку війни в Україні. Трамп вважає, що європейці мають відновити запаси зброї США вже зараз, але нібито Байдену не вистачає сміливості попросити про це європейських політиків.

"Коли я повернуся до Білого дому, першого ж дня ми повернемося до міжнародної політики, яка ставить інтереси Америки на перше місце", – наголосив Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп розкрив карти – як змусить Путіна та Зеленського зупинити війну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кого хочуть бачити американці у Білому домі – чому проти Байдена та Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

19 липня 2023, 11:44

Хай у путіна попросить, пцтін добрий.

Ігор

19 липня 2023, 09:21

Так, а Європа нехай виставляє регресні вимоги України. Конфісковує статки старих українських корумпованих чиновників і олігархів.


Новини