Головна Новини Світ США Трамп заговорив як Путін: у своїй агітації лідер США назвав події на Майдані "хаосом і насильством"
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заговорив як Путін: у своїй агітації лідер США назвав події на Майдані "хаосом і насильством"

У своїй передвиборчій рекламі президент США Дональд Трамп протиставив своє правління подій на Евромайдане в Києві

22 липня 2020, 22:52 comments1327
Поділіться публікацією:

Штаб президента Дональда Трампа опублікував у соціальних мережах передвиборну агітацію в рамках президентської кампанії, де використав кадр від 18 лютого 2014 року, в якому протестують на Євромайдані намагаються забрати у поліцейського кийок. Про це передає видання "Європейська правда".

Трамп заговорив як Путін: у своїй агітації лідер США назвав події на Майдані "хаосом і насильством"

Так, публікація демонструє "два протилежних світи": де країною керує сам Трамп і це супроводжується "захистом для суспільства" і фотографія, яка зображує майбутнє американської нації, мабуть, якщо вона проголосує не на користь Трампа — "хаос і насильство".

Трамп заговорив як Путін: у своїй агітації лідер США назвав події на Майдані ”хаосом і насильством” - фото 2

Користувачі Twitter помітили, що друге зображення демонструє зовсім не події з історії США, наприклад масові акти вандалізму расових протестах, які продовжують локально вирувати в різних частинах країни. На фотографії показано подія, яке відбувалося під час Революції Гідності в Україні, коли протестувальники проти злочинного режиму влади забирали у співробітника тодішнього спецпідрозділу "Беркут" кийок.

Повідомлення в політичній рекламі адресований від імені спільноти Evangelicals for Trump, але воно є частиною кампанії за переобрання Трампа і можна бачити, що реклама оплачена DONALD J. TRUMP FOR PRESIDENT, INC.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат Трампа Рудольф Джуліані зобразив карту України без півострова Крим, який Росія анексувала в березні 2014 року, порушивши міжнародні декларації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини